Често задавани въпроси

1. Какво представлява Партньорската програма на winbet.bg?

Това е Партньорска програма, която ви позволява да получавате комисионна за всеки един препоръчан клиент от Вас към winbet.bg докато той има активна сметка при нас.

2. Има ли такса за кандидатстване и одобрение?

Не, регистрацията е напълно безплатна.

3. Как мога да се регистрирам в Партньорската програма?

Натиснете бутон „Регистрация“ и започнете да попълвате Регистрационната форма. Попълването ще Ви отнеме няколко минути, като на финалната фаза е необходимо да прочетете и потвърдите, че сте съгласни с нашите Правила и Условия. След това натиснете бутона за потвърждение. Регистрацията Ви ще бъде разгледана в рамките на 5 работни дни.

4. Като Ваш партньор мога ли същевременно да използвам услугите на winbet.bg?

Партньорите нямат право да използват кодовете и бонус материалите от своята Партньорска сметка. Ако желаете да бъдете едновременно наш Партньор и клиент, трябва да се регистрирате с отделен акаунт директно на нашия сайт.

5. Може ли Партньорът да има повече от една сметка?

На Партньора се разрешава да има само една Партньорска сметка.

6. Как се процедира, ако имам повече от един сайт?

Ако имате два или повече сайта, не е нужно да правите нова партньорска сметка за всеки един от тях. Свържете се с Нас и ние ще добавим сайтовете  към съществуващата Ви партньорска сметка.

7. Каква е комисионната?

Комисионната, която получавате за всеки доведен клиент, е в размер на 30%. За да направите теглене, е необходимо да имате най-малко 5, доведени от Вас клиента, които да са изиграли минимум 50 валутни единици  в рамките на календарния месец.

8. Как се отчита негативният баланс? Прехвърля ли се в следващия календарен месец?

Негативният, също както и позитивният баланс, се прехвърля към следващ месец. Ако през Януари имате баланс – 1000 валутни единици, а в края на Февруари сте на + 2000 валутни единици, плащането Ви в началото на Март месец, ще бъде в размер на 1000 валутни единици.

9. Как мога да следя баланса си?

Като наш партньор, Вие имате достъп до онлайн статистика по всяко време на денонощието. Влезте с Вашите потребителско име и парола в Партньорския интерфейс, където можете да следите баланса си, както и баланса на доведените от Вас клиенти в реално време.

10. Какво се очаква от мен като Партньор?

Като Партньор се задължавате да рекламирате winbet.bg само и единствено чрез специалните рекламни материали, които ще намерите в интерфейса на Вашата партньорска сметка.

11. Къде мога да прочета за  Правила и Условия?

Можете да прочетете пълните Правила и Условия тук.

12. Кога се изплаща Комисионната?

Комисионната се изплаща до 15-то число на следходния месец.

13. Какви методи за плащане може да използва Партньорът?

Предлагаме опция за банков трансфер или превод на средствата по съществуваща вече сметка в ePay.bg

14. Какви са валутите, които използвате?

Като лицензиран букмейкър за България, ние ще начисляваме и осъществяваме плащанията в Български лева и Евро.