Добре дошли

Добре дошли в нашата Партньорска програма. Ще се радваме да споделите Вашите мнения и препоръки. За нас е важно Вие, като наши партньори, да се чувствате комфортно и с лекота да можете да се възползвате от всички наши промоции. Вярваме, че дългосрочното сътрудничество, основано на взаимно довериe, е ключът към успешния бизнес.

Кои са основните аспекти, на които наблягаме?

  • Репутация. Ние сме разпознаваем и уважаван оператор на спортни залози и казино игри с лиценз от Държавна комисия по хазарта.
  • Доверие. Изграждането и запазването на доверието е първо и задължително условие, за да осъществим, развием и продължим дългосрочни и ползотворни отношения и да бъдем максимално полезни на нашите клиенти.
  • Честна игра. Ние вярваме, че честната игра е в основата, както на всеки мач, така и на всяко успешно партньорство.
  • Разнообразие и богат избор от рекламни материали. Партньорите ни няма как да рекламират ефективно, ако нямат достъп до широка гама промотиращи средства: реклами, банери и специфични текстове, ето защо наша грижа е да им ги предоставим.
  • Функционален и иновативен софтуер. Проследяване на дейността и активността на клиентите е от първостепенно значение за всеки един Партньор. Индивидуалното поведение на клиента дава насоки и идеи за начините и средствата  за промотиране на нашите продукти.
  • Лесен и удобен начин за изплащане на Комисионна. Ние предлагаме два начина за осъществяване на плащанията – банков трансфер и плащане/трансфер на комисионната към Epay.bg сметка.